2017-12-26 101 瀏覽
今天我和老公去廣華醫院探生左BB的同事,之後有d肚餓,就往餐廳食d野,經過廣華街,見一甜品店甜牙牙,突然好想食甜品,於是就入座了!餐廳除了食甜品外,還有其他食品,例如:意粉、麵,小食等。雜錦大拼盤:有雞翼、德國腸、煙肉、薯條和焗薯,樣樣都好好味,特別是焗薯,加有吞拿魚、煙肉、芝士等焗,非常惹味可口!雪地芒果船伴雲呢拿及芒果雪糕:芒果新鮮鮮甜,還有荔枝椰果、芒果爆珠、雪糕球,特別的是芒果爆珠,咬落卜卜的爆開,芒果汁就會流出,十分美味!芒果腸粉:腸粉皮好滑,芒果酸酸甜甜,加左少許芒果汁,特別好味!十五年陳皮紅豆沙:十五年陳皮的香味濃郁,红豆沙甜度適中!薑湯暖心湯丸,湯丸是用芝麻做餡,特別是薑湯,薑味濃郁,味甜帶辣,.尤其是在冬天,喝一口,真的暖入心,正!

餐廳除了食甜品外,還有其他食品,例如:意粉、麵,小食等。

十五年陳皮紅豆沙:十五年陳皮的香味濃郁,红豆沙甜度適中!

2017-12-11