夏天正午時間太熱唔想落街食飯, 而外賣包送餐既舖唔多♨ 靚湯除左貼心有湯+飯, 而且送餐後仲會上門攞返個湯壺😉網頁 - 做得好清晰易用, 落單好方便. 每日有2款湯揀, 另外有4個餸揀, 初一十五有素餐, 設計餐單好貼心! 另外, 落單號有物流資訊跟進, 送餐時間有客人要求安排, 好方便客人!⏰鮑片瑤柱黨參北茋圓肉杞子紅棗豬尾骨煲雞湯 (補氣活血) - 拎開湯壺蓋, 湯1啖濃郁而又熱辣辣嘅湯, 感覺好足湯料好夠火喉👍而且幾大樽, 好滿意😋秘製無錫骨配菜飯 - 分量足夠, 肉調味足+夠冧, 但較為普通😅湯料 ($7) - 失望+唔值😧 1粒元貝, 幾份紅蘿蔔, 1碗乾硬嘅瘦肉. 湯料嘅種類同湯名大相逕庭~

2019-08-13
外賣送餐