KABOOM

2023-06-02 111 瀏覽
Bookmark左呢間餐廳好耐了,終於有機會可以黎試下,6:30入座,出面仲係日頭,望到好靚嘅景色,坐坐下入夜又望到夜景🌃,好靚Cocktail 同酒類選擇非常之多,仲好特別,杯杯都想試😍今次就試兩杯先🍹KABOOM以餐廳名黎命名應該係signature drink,有我喜歡嘅Whiskey同大吉嶺奶茶,可加練奶同面頭滿滿嘅忌廉,賣相已經好吸睛,第一啖飲落係比較濃酒味,過一陣等啲冰溶下,再攪勻啲忌廉,味道就剛剛好🍉Enough is Enough最吸睛係塊西瓜🍉😄加把西瓜太陽傘,好夏日嘅感覺,望到都透心涼,味道以西瓜味最出,好清新,好啱夏天🍤KABOOM special Prawns避風塘式蒜蓉炒蝦球,好大隻蝦,新鮮彈牙🍤Deep Sea Taco又係蝦嘅菜式😆我真係好鐘意食蝦,Taco餡係蝦沙律加三文魚子,清新啲,Taco偏脆身,配搭幾好🍗Go Big Go KABOOM原隻燒春雞,好厚肉,仲有不同配菜,好健康,食到雞已經好飽🫣🥩USDA Prime Ribeye Steak 薄身牛扒煎得好香,又淋又入味,肥瘦適中,呢個好食下次如果涼啲坐天台仲正😍

🍹KABOOM

🍉Enough is Enough

🍤KABOOM special Prawns
避風塘式蒜蓉炒蝦球,好大隻蝦,新鮮彈牙

🍤Deep Sea Taco

🍗Go Big Go KABOOM
原隻燒春雞,好厚肉,仲有不同配菜,好健康,食到雞已經好飽🫣

🥩USDA Prime Ribeye Steak
薄身牛扒煎得好香,又淋又入味,肥瘦適中,呢個好食

下次如果涼啲坐天台仲正😍
2023-06-02