2022-08-23
我非常喜歡90年代嘅事情閒時會去尖東逛逛 尖沙咀中心3樓原身係富都夜總會💃🏻(𨋢門仲有好靚嘅夜總會圖案!)現今變成左一間西餐廳一大片望住維景嘅落地玻璃~ 超靚!時尚嘅裝修配合懷舊嘅經典金曲新舊融合 感覺很棒!❤️食物走fusion 路線~ 好吃!🔹Lunch set $168🔹*8月31號前去食有8折架🔸麵包甜餐包有麵粉香、少少黑糖味,鬆軟唔乾,加埋軟牛油好味。.🔸南瓜忌廉湯🔸精選沙律餐湯沙律2選1,我哋一人一款share食。湯質地濃厚,用新鮮南瓜,味道好香甜。日式麻醬豆腐沙律,好清新。🔸香烤脆皮豬肉卷(+$68)(❇️推)非常有驚喜!!五花肉外皮脆脆、中間好彈牙、好軟熟,食落有滷水+味噌味,仲有香烤味,點一點黃芥末醬,好好食😋!另外有紫薯蓉伴菜。🔸美國頂級西冷配川式炒菜($88)(❇️推)牛魔王話好好食!肉質粉嫩軟彈,牛味香濃,烤香後點胡椒鹽食就好正了。炒菜好香川麻味但唔太辣,非常香口。🔸芝士蛋糕/ 抺茶蛋卷🔸咖啡食飽飯來一件日式蛋糕,再配杯咖啡,望住個海,這個下午實在很美。
閒時會去尖東逛逛
尖沙咀中心3樓原身係富都夜總會💃🏻
(𨋢門仲有好靚嘅夜總會圖案!)
現今變成左一間西餐廳
一大片望住維景嘅落地玻璃~ 超靚!
時尚嘅裝修配合懷舊嘅經典金曲
新舊融合 感覺很棒!❤️
食物走fusion 路線~ 好吃!
🔹Lunch set $168🔹
*8月31號前去食有8折架
🔸麵包
甜餐包有麵粉香、少少黑糖味,鬆軟唔乾,加埋軟牛油好味。
🔸南瓜忌廉湯
🔸精選沙律
🔸香烤脆皮豬肉卷(+$68)(❇️推)
非常有驚喜!!
🔸美國頂級西冷配川式炒菜($88)(❇️推)
牛魔王話好好食!
🔸芝士蛋糕/ 抺茶蛋卷
🔸咖啡