2019-02-12 219 瀏覽
Lunch time 兩個人走去食。見佢空間大裝修唔差,成日經過都想試下 。未爆場但客量都Ok, 叫左個常餐一個鐵板餐。常餐平常過平常,無野好講。要講既係個鐵板,真係垃圾到一個點。平常食開A5,亦有食開餐記百蚊個既牛;對呢個98蚊我就無嘜大要求佢完全係唔熱,正所謂「ONx唔能用鐵板隔離班粉膠唔x我攬女鋸和牛~我條會女詐形的嗎, 比多20皮唔能~~~"JAR JAR 聲")個餐上到黎已經係暖,淋汁上去完全係死魚咁,咁都算啦但佢係完完全全無牛味!我叫五成熟,切落去係10成咁濟;但佢不斷有血水出,點解?因為未解凍就落扒爐囉 怪得嘜野味都無君子之交淡L過水。我簡左蒜蓉汁 , 無蒜蓉見到 ,得一攤啡色水。真係稀到水咁,完全無味 ;你起碼比小小咸我頂下引呀 完全無 。實在唔知佢點自稱扒房我去荃灣食同價錢鬆肉粉牛扒 都係劣但對得住價錢 起碼人地都有味仲係熱。加25蚊多個湯同意粉個羅宋湯無牛肉見到,菜都唔多 ,味亦都淡,溝水溝到咁不如cut左去唔好出啦。個意粉搵清水煮既,skip左落鹽呢一步 所都係無味,上碟求其灑返D 蕃茜就算,劣。反而個跟餐蒜蓉包係其他襯托下又幾好味。起碼有味先。最後係杯熱奶茶,冰
Lunch time 兩個人走去食。
見佢空間大裝修唔差,成日經過都想試下 。
未爆場但客量都Ok, 叫左個常餐一個鐵板餐。
常餐平常過平常,無野好講。
要講既係個鐵板,真係垃圾到一個點。
平常食開A5,亦有食開餐記百蚊個既牛;
對呢個98蚊我就無嘜大要求
佢完全係唔熱,正所謂「ONx
唔能用鐵板隔離班粉膠唔x我攬女鋸和牛~

個餐上到黎已經係暖,淋汁上去完全係死魚咁,咁都算啦
但佢係完完全全無牛味!
我叫五成熟,切落去係10成咁濟;但佢不斷有血水出,點解?
因為未解凍就落扒爐囉 怪得嘜野味都無
君子之交淡L過水。
我簡左蒜蓉汁 , 無蒜蓉見到 ,得一攤啡色水。
實在唔知佢點自稱扒房
加25蚊多個湯同意粉
反而個跟餐蒜蓉包係其他襯托下又幾好味。
起碼有味先。
最後係杯熱奶茶,冰室連杯奶茶都差,茶味無,奶滑無。真係好心請返個老師博返黎偷下師先 ,唔好下下貪平請師奶啦。

第一次都係最後一次 ,請我都唔會去。
2019-02-12