2022-06-22
柴灣戲院出咗$38尾場優惠,約左朋友睇戲前當然要食埋野啦!柴灣戲院隔離就有呢間 #薯仔屋電影餐廳 ,非常之方便,仲有外賣,而且地方闊落可以慢慢坐,坐到剛好入場前,啱晒我哋呢啲唔想周圍走嘅懶人🫠 成間餐廳以電影作為主題,令我嘅Movie Night變得完整🫶睇餐牌都有唔同選擇,今次我同朋友就揀左2個牛扒餐撐枱腳💓牛扒黎到上枱時 非!常!大!塊!$106呢個價錢黎講絕對驚艷到我同朋友,仲包沙律同普通野飲,dinner set黎講性價比算幾高下😆店員非常細心知道女仔想走甜驚肥,將雜果賓治內既雪壁轉為梳打水~ 好貼心💖Btw 好耐無見過有雜果既雜果賓治🤣 另外叫左杯西班牙雪糕咖啡就直接走奶,雪糕嘅creamy mix落咖啡嘅苦澀味混合得剛剛好原來佢仲有生日會包場優惠 好q😂 而且見到tea set menu 都幾豐富咁,下次再黎睇戲時一定要試下😂