2019-07-21 93 瀏覽
7月19日,雨。今日又是一個沒有帶🌂☂️☔️出街既日子,甘大安旨意嘅我終於遇上了一場豪雨😂正係徬徨無助之際,見到眼前有 幸福😂當然就上前爭取一下啦🥰久違既珍珠奶茶店,當然就問下店員有咩係佢最飲既飲品啦🤘🏻試下新口味嘛😇(順便傾下計,你氹我氹你丫嘛🥳)店員話佢最鍾意飲既係黑糖珍珠鮮奶,好!就試一下甘純情既味道啦😉黑糖珍珠鮮奶:黑糖味超濃,而且因爲係即炒(炒住即刻加入我杯野度,都叫即炒,係咪🥰)所以黑糖既結晶體係杯野入面變成左黑糖粒,脆脆甘,好有脆啊😜珍珠煙韌有咬口。鮮奶微甜、奶味濃、香滑。同黑糖配合,會比同奶茶配合得更分明。又ok啵,即時覺得自己純情左😉☺️呵呵呵~~計分:黑糖3分珍珠3分鮮奶2.5分pS, 佢地門外有個好大既籤位,有籤可以求之外,仲有籤文可以自己解架🥰當日我一抽就係籤王,而另一支就係十一(中平)果然係偶然遇上的幸福啊🥰
7月19日,雨。

正係徬徨無助之際,見到眼前有 幸福😂當然就上前爭取一下啦🥰

黑糖珍珠鮮奶:
珍珠煙韌有咬口。

計分:
黑糖3分
珍珠3分
鮮奶2.5分

當日我一抽就係籤王,而另一支就係十一(中平)

果然係偶然遇上的幸福啊🥰
2019-07-19