2021-09-10 157 瀏覽
灣仔道新開嘅飯團鋪,上網睇到係現做版嘅華御結,咁就想試食一下啦用OpenRice pre-order 外賣自賣,12:11落單成功,系統顯示10分鐘後可以自取,作為office 翻工嘅我都唔算心急,12:30去到鋪頭去到先驚為天人,根本未開始做單,我張單顯示係8號飛,佢2號嘅都未開始做,而且大熱天時要係街到乾等,有啲凶狠啲嘅客催單就做佢地張單先,完全無跟次序Office 食飯時間一個鐘,我等外賣都等左超過30分鐘而且,我係系統到mark晒備注少汁少飯,根本無理到我麻糬波波都係提前整好晒,凍到乜咁全個餐超級難食,難食兼受氣,永不錄用其實理解新開張會混亂,但未做好鋪內營業就唔好做網上落單,而且網上選項比你揀又唔跟,浪費食飯同浪費我地時間,成個體驗都好差!
Office 食飯時間一個鐘,我等外賣都等左超過30分鐘
而且,我係系統到mark晒備注少汁少飯,根本無理到我
麻糬波波都係提前整好晒,凍到乜咁
全個餐超級難食,難食兼受氣,永不錄用

外賣自取