(非會員)
2009-02-23 1 瀏覽
是日我同朋友黎這兒食BUFFET,一黎到個帶位帶到梳化位坐,,當晚只是平日,但是好似全場爆哂咁,,眼見全部D客人(香港人)沖哂出去拿野食...好恐怖.令我諗起國內的BUFFET,,個埸沒有服務生,,,我朋友一直舉手叫人加水姐,,,完全沒有人理會...到我拿第2碟回來先叫到有人加水,,,..D野好普通..而且個D壽司一吃入口就散哂....地方又嘈...我只是想安靜地吃一餐飯...最過分係我O係出面户外一些食物擋,,,...我好記得個擋牛肉粉面個廚房佬..我起碼排左十分鐘,,一到我的時侯個廚房佬居然同我講:無碗呀..等下先啦..就轉身做其他野啦,..無碗唔係我個錯LAW..而且佢面前還有幾隻碗,,就走左去做其他野,,,點解唔一早同我講無碗呀,,,仲要我等咁耐..之後我都無心情食落去了,,,,,快速埋單走人,..最後我希望貴酒店重視下這個問題,,這樣的服務態度今時今日還會存在嗎,,
之後我都無心情食落去了,,,,,快速埋單走人,..