2011-02-05 24 瀏覽
M記如果有產品可以令我翻兜幾次,呢個產品應該有令我再三回味既理由。呢次出左個黃金芥茉蜜糖魚堡,呢個"新"產品令我亂兜左幾次。只係呢次相好睇小小先post上黎。呢個魚堡點解會令我亂兜幾次,實有佢既理由既。呢個包整體上既配搭都唔錯既,首先由醬汁講起。佢地用左芥茉蜜糖醬,即係點Jack麥樂雞醬既芥茉蜜糖味。呢隻醬味道酸酸地,食落幾開胃架。而呢個包既配料都配搭得宜,有新鮮既蕃茄、爽口既新菜、惹味既椒香芝士等等。而個主角既魚柳都無令我失望,魚柳既炸粉唔厚,實屬難得之佳作。而個魚柳都幾有魚味,實屬廢話。而個包又幾煙韌,之後得知係玉米包。所以先有呢種效果。整體上,個包真係幾好食。唔係既我唔會翻兜咁多次。只不過面頭價格上升,一個餐差唔多要三十大洋既時候。便覺得有點不值,但齋買個包又有搵笨。諗到呢度,真係唔知有咩反應好啦。
呢次出左個黃金

呢隻醬味道酸酸
地,食落幾開胃架。
而呢個包既配料都配搭得宜,有新鮮既蕃茄、爽口既新菜、惹味

而個魚柳都幾有魚味,實屬廢話。
而個包又幾煙韌,之後得知係玉米包。所以先有
呢種效果。
packing
黃金芥茉蜜糖魚堡
知有咩反應好啦。
2011-01-26
packing