(非會員)
2006-12-14 1 瀏覽
以前一路都有食開笑笑.尤其是佢係旺角新開時更幫襯到而家.但唔知點解佢地係咪換左d 廚師呢..真係好..難食....我地叫左1)壽司(八件) - 好唔新鮮.魚生表面冇光澤.唔好食(2)凍朱古力- 一d都唔好味.同"麻布茶房"差好遠..(3)豚肉炒面- 豬肉好so.呢個dish係我favourite.但佢地竟然整得佢好難食.(4)土佐豆腐-嘩...超難食...d木魚同豉油大結合."林"到一pat pat.跟本入唔到口.好鹹.仲要28蚊本來食頭果三個items我都可以啞忍.但到左個土左豆腐時實在食到火到黎埋.跟本就係度呃錢.於是我一邊抄低佢地既customer services hotline.一邊同個侍應投訴d野好難食.尤其果個豆腐.同佢講呢d野都唔係人食既.佢地開頭都借左聾耳陳隻耳.后尾我又揾個高級d既人黎. 我話而家呢碟野好難食.跟住鹹到食唔到.跟住係咁丙佢地.開頭佢哋都堅持話食物無過期, 仲要話我哋都差唔多食晒先講,後尾我話:我哋根本無食到, 而家成碟俾番晒你哋, 我枱面隻碟仲有件未食過既豆腐, 我e家準備打你哋office 投訴", 就係因為咁, 佢哋即刻話幫我哋取消呢碟餸, 所以

我地叫左:
(1)壽司(八件) - 好唔新鮮.魚生表面冇光澤.唔好食
(2)凍朱古力- 一d都唔好味.同"麻布茶房"差好遠..

本來食頭果三個items我都可以啞忍.但到左個土左豆腐時實在食到火到黎埋.跟本就係度呃錢.於是我一邊抄低佢地既customer services hotline.一邊同個侍應投訴d野好難食.尤其果個豆腐.同佢講呢d野都唔係人食既.佢地開頭都借左聾耳陳隻耳.后尾我又揾個高級d既人黎. 我話而家呢碟野好難食.跟住鹹到食唔到.跟住係咁丙佢地.開頭佢哋都堅持話食物無過期, 仲要話我哋都差唔多食晒先講,後尾我話:我哋根本無食到, 而家成碟俾番晒你哋, 我枱面隻碟仲有件未食過既豆腐, 我e家準備打你哋office 投訴", 就係因為咁, 佢哋即刻話幫我哋取消呢碟餸, 所以話: 人善被人欺!!! 遇到呢d咁差咁食店一定要出聲!!!

呢餐都要二百.送埋d lady nites coupon我"禮"手丟落垃圾桶.一定唔會再幫襯!!!!!