2023-10-13 305 瀏覽
呢間野 食就幾好食 但d規矩完全令人難以理解第一次堂食 叫左個黃花魚米線 條魚另上 阿姐話唔得 我r哂頭 問拎多隻碟分開放都唔得?佢話係 轉食海鱸魚就可以 我問阿姐 係咪海鱸魚矜貴d 可以有自己另外一隻碟上 黃花魚cheap d所以唔得? 洗多隻碟人工好貴?我完全唔明問題係邊到 兩條魚都係煎過 除咗魚嘅種類 到底分別係邊到? 阿姐話總之唔得 最後我屈服轉左海鱸魚 我諗冇乜人中意食條魚煎完又浸到淋哂爛哂第二次堂食 今次真係叫咗黃花魚米線 嚟到嘅時候即時手動分開放 但可惜條魚已經淋晒爛哂分開幾缺第三次我叫外賣 問定有冇得分湯先 阿姐話自動分 順便問埋條魚有冇得分開裝 佢答我本身條魚就係分開放 條魚浸湯 我忍唔住即場下?左出聲 阿姐話因為魚湯所以條魚要浸湯 我忍唔住話:咁一開頭條魚就唔好煎啦 直接烚米得囉 煎到脆又扔落湯都浸淋 又唔係拎泥熬湯 甘煎泥把鬼阿 你間野都呢間野一成不變 阿姐淨係識聽老細點 老細個腦又唔知放係邊幾好食都冇本事再幫襯。
呢間野 食就幾好食 但d規矩完全令人難以理解

呢間野一成不變 阿姐淨係識聽老細點 老細個腦又唔知放係邊
幾好食都冇本事再幫襯。
外賣自取