2020-11-13
WingmanTandoori spiceBuffaloHoney wasabiTruffle friesIced lemon tea價錢💲: $69(6 pieces)/ $65/ $30好味程度😋: 4.4/5服務🍴: 3.6/5環境🗾: 3.8/5性價比🥢: 3.4/5 (散叫)回頭率😚: 4/5-Wingman最出名就係雞翼放題,但我避免我來緊半年都驚左雞翼,我選擇左散叫😂 佢地散叫都主要係各款雞翼同小食,好啱配啤酒😋 如果大家自問可以食好多的,放題絕對抵食!今次去左灣仔個間,播住勁大聲的音樂,勁chill😂-我地試左3款雞翼,2款濕,一款乾。佢啲雞翼唔係超大隻好肥美個啲,係比較長同瘦小小,不過每一隻都好嫩,又juicy🤤 我地濕的叫左一款水牛城雞翼,呢款偏酸,有好重tabasco味,好啱做第一款好開胃🥳 另一款就係Honey Wasabi,呢款好甜,有小小honey味。最緊要係包得隻雞翼好好,每一啖都好夠味。可以將wasabi搽勻係雞翼上面,會多種刺激感又帶出個甜味,唔係太攻鼻,好好食,好爽😆-最尾乾的就係巴馬臣芝士蒜蓉味,呢款來到最吸睛,超多芝士碎係面,雖然唔係全部痴得實係
Tandoori spice
價錢💲: $69(6 pieces)/ $65/ $30
好味程度😋: 4.4/5
服務🍴: 3.6/5
環境🗾: 3.8/5
性價比🥢: 3.4/5 (散叫)
回頭率😚: 4/5
最尾乾的就係巴馬臣芝士蒜蓉味,呢款來到最吸睛,超多芝士碎係面,雖然唔係全部痴得實係雞翼上面,不過連埋d芝士碎食,好濃芝士味,加小小的蒜蒜味,2者幾balance🥰 但入面就比較冇入到味,有小小淡🤨 如果濕同乾,我強烈建議食濕的口味‼️不過整體都好食又唔會好乾😏
最尾仲叫左個松露🍟,呢個超好食,個醬好濃‼️‼️真係淡淡都好重黑松露味。食剩真係好想有手指liu埋來食😂 同埋佢幾夠杰,每條薯條都可以沾好多!薯條係好幼,如果係粗小小會好啲口感,而家呢個就有種食極都想食的感覺🤫 但個醬很可以!如果好鍾意雞翼的呢間真係推介😍