2020-11-30 173 瀏覽
以任食雞煲嚟講,呢間喺旺角都算出名🤓今次行經附近,所以擇日不如撞日,就入去試吓佢😚下面睇價錢就已經覺得好吸引🤑最貴嘅時段都係$188,又有雞煲又有韓燒😳上到去,店舖都好大吓,成層都係佢,都坐得幾闊落😆,裏面每枱都有一個韓燒爐同電磁爐,俾你同時享受兩款野,都少見餐廳咁樣整👍🏻👍🏻之後就叫番個雞煲先,之後飲品同啲食物就係出面自己拎~雞煲上枱後都要整一段時間先有得食,所以就出面拎啲小食先😋,樣樣都合乎水平,泡椒雞腳夠哂辣,辣得夠哂癮😤食到咁上下,雞煲終於都食得了,入面醬汁香濃,而且啖啖肉,唔會嚿嚿都係骨咁😆而且啲配料都有好多吓,有菇,有洋蔥,呢啲都帶到香甜既味道,唔駛幾耐就已經成煲雞食哂,不過仲未夠喉,一定要encore 多次😜食完雞煲,之後就可以韓燒&邊爐了😆😆我個人比較鍾意食韓燒,可以食多啲唔同既野,有鴨胸,雞軟骨,龍脷魚柳,枱面又有啲調味料,啲味道可以自己話事🥳唔經唔覺都已經夠哂鐘,食埋雀巢雪糕就埋單走了😘😘臨前見到原來有生日promotion,生日正日同幾個朋友嚟可以free一個人,抵呀!

唔經唔覺都已經夠哂鐘,食埋雀巢雪糕就埋單走了😘😘