2023-08-09
幾日前睇社交平台見到有間「熊本牛鍋」,可以無限時任飲任食,以我咁既食量,實好快回本,即刻打去訂位去擦餐勁舖頭面積大又好光猛,位置闊落有卡位。行去自助美食區位置,粗略數過至少都六十幾款火鍋配料😳飲品都起碼有三十幾款🔹「雞煲澳洲和牛套餐」$298加一雞煲一上枱香噴噴,叫左BB辣,入口唔會好麻,雞件入味同滑身,煲入面有新鮮既鮑魚, 蜆,海蝦,一滾即食有鮮味。除左豆卜外,仲有蕃薯、紫薯、紫洋蔥同芹菜等材料餚汁,多一份蔬菜甜味🔸牛白肉小弟首推牛白肉,即平時既牛胸爽,我未試過有放題火鍋可以俾你任點🤩爽口又唔膩🔹M8-M9澳洲和牛點題之作 M8-M9澳洲和牛,瘦肉同油花平均分布,小小一卷都牛味濃郁🔸美國頂級安格斯牛小排🔹美國頂級牛肩胛牛小排同牛肩胛兩者肉質軟嫩,口感同質感都係豐富多肉汁🔸加拿大極嫩保濕豬肉片比普通豬肉更加軟腍同豬肉味濃厚,帶少許彈性火鍋配料方面:⭐️食左半打雲吞😋韭菜餃同魚皮餃都好出色,仲有墨魚滑、墨魚切條同埋黑魚片⭐️竟然有陳皮魚蛋同鵝腸😮另有牛舌、豬皮、水魷魚、牛柏葉⭐️有雲吞粗麵、陽春麵同韓國麵⭐️蔬菜有羽衣甘藍、淮山、秋葵、萵筍⭐️飲品有自家製既冰糖紅棗雪耳同夏枯草;而我最緊要係啤酒任
🔹「雞煲澳洲和牛套餐」$298加一
🔸牛白肉
🔹M8-M9澳洲和牛
🔸美國頂級安格斯牛小排
🔹美國頂級牛肩胛
牛小排同牛肩胛兩者肉質軟嫩,口感同質感都係豐富多肉汁
🔸加拿大極嫩保濕豬肉片
比普通豬肉更加軟腍同豬肉味濃厚,帶少許彈性
火鍋配料方面:
⭐️竟然有陳皮魚蛋同鵝腸😮另有牛舌、豬皮、水魷魚、牛柏葉
⭐️有雲吞粗麵、陽春麵同韓國麵
⭐️蔬菜有羽衣甘藍、淮山、秋葵、萵筍
⭐️飲品有自家製既冰糖紅棗雪耳同夏枯草;而我最緊要係啤酒任飲,有泰國象啤,日本麥啤,德國黑啤同韓國零卡啤酒
⭐️甜品有三款口味雪糕同泡芙
佢仲話當月生日既客人,WhatsApp提早預訂4人或以上,壽星🥳可免費享用$268皇牌套餐 或者 $298澳洲和牛套餐🆓生日食飯又可以多個選擇👍🏻