2018-06-29 246 瀏覽
睇openrice食評唔錯,同朋友去食。二人叫左一碟98$ 海南雞,12$油飯。另外仲有沙嗲雞肉豬肉串燒,小食拼盤,木瓜沙律,泰式奶茶。嗌完落左單,侍應唔洗一分鐘就擺低左碗飯,咁我諗碟雞係咪好快黎? 所以由得佢,點知原來唔係等左五分鐘咩都冇得碗飯! 咁我就叫侍應拎返入去等陣再上。我估唔到咁簡單飯同碟雞一齊上呢樣野都要人教飯要熱食先好味。1)首先碟雞因為有半隻,雞脾位滑既唔錯。2)自問平時都食到幾辣,但呢度既木瓜沙律辣到飛起,食左兩啖食碟食唔到!咁就冇左68(+10%)好多紅辣椒碎3)串燒好一般而且好咸, 重口4)小食拼盤有炸蝦餅,雞肉丸同埋春卷,全部都差過出面。5)最差既係碗油飯!!!! 係,我知雞油飯預左油,但我從來冇食過一碗油飯食到一半已見到碗底d油😱😱😱😱😱😱😱 係可以倒出黎咁多!!!!結論: 呢間野,同朋友二人最後用左接近四百食左一間好難食既晚餐!!! 我要上黎打吓食後感。大佬我地賺錢唔易架! 出街食都係想食餐好姐
飯要熱食先好味。

1)首先碟雞因為有半隻,雞脾位滑既唔錯。
咁就冇左68(+10%)
好多紅辣椒碎
3)串燒好一般而且好咸, 重口
4)小食拼盤有炸蝦餅,雞肉丸同埋春卷,全部都差過出面。

2018-06-27