朋友生日,想食日本o野,我地三個人都未幫襯過,其中一個話要夜d,抱住夜d 唔駛等咁耐o既心態,一於o黎試試!八點三到,等咗十分鐘就有枱,但未齊人所以要繼續罰企,話要夜d o既朋友來電話要九點半先到,我同壽星女都唔想等,所以兩個人撐枱腳!我地order o左以下食物:三文魚壽司x2:三文魚真係有8吋長,賣相討好,但食落有點”論盡”,灣仔元神大大件o既三文魚好似新鮮d蝦天婦羅:一碟6隻,炸得ok,唔太油,幾好味牛油果軟殼蟹卷:不知是太多蟹子還是凍了的軟殼蟹,令件壽司吃落有點腥,令人失望牛肉鍋:湯底味很濃,牛肉比較韌,配料亦不突出,不吃也罷壽星女想食炸雪糕,待應話冇貨,坐多一陣叫埋單,睇倒門口貼o左張匯豐信用卡九折o既宣傳卡,就用匯豐卡簽賬,點知原來要惠顧滿$200 (加一前) 先有優惠,我地食o左$188,加一後盛惠$207,sorry冇折: (p.s. 問舖頭裡面好嘈,有d 似酒樓,即使坐對家講o野都要大聲d,如果係同好耐冇見o既朋友食飯想傾計就最好去其他地方喇!

我地order o左以下食物:
蝦天婦羅:一碟6隻,炸得ok,唔太油,幾好味
牛肉鍋:湯底味很濃,牛肉比較韌,配料亦不突出,不吃也罷