今日同男朋友去撐枱腳,天氣好好但係好熱,想搵間唔洗露天排隊嘅💛餐廳就諗起the mills~ 係openrice見啲嚟間cafe嘅食物嘅評分都幾高,所以決定就你啦!我地差唔多2點鐘到發現唔洗排隊等~ 太好了~ 嚟間cafe係自助形式,搵到位先叫野食都ok.餐廳出面啲位有啲窄所以就揀咗係餐廳入面食.兩個人叫咗1個慢煮手撕豬肉漢堡,1碟番茄醬意粉伴發達芝士同1份炸雞軟骨(仲有點少得嘅latte)杯咖啡啲拉花幾靚,咖啡味係好香,唔會酸,但就冇乜奶味,應該係咖啡味太香蓋過晒啲奶味.手撕豬肉漢堡啲醬幾好味,酸酸甜甜好開胃.反而啲薯條個人就覺得一般般,因為真係有啲油... 雞軟骨中規中矩,啲蛋黃醬應該係自家製,冇乜酸味反而多咗陣蒜蓉香,但係份量唔多同性價比唔高.最驚喜反而係望落去平平無奇嘅蕃茄意粉.意粉軟硬適中,啲蕃茄醬好香蒜蓉味.cafe聲稱啲醬係自家製,啲醬唔係平時紅色果隻而係橙色,應該係用啲橙蕃茄仔嚟整嘅.配埋發達芝士食,真係好香好開胃!整體黎講主食都幾好味,價錢偏高,主要都係食埋個環境啦~ 有狗仔/鐘意狗仔(我)嘅都不妨一試!

最驚喜反而係望落去平平無奇嘅蕃茄意粉.

)嘅都不妨一試!
Latte
慢煮手撕豬腩肉漢堡