無諗過餐廳原來locate喺中環舊式大廈嘅頂層😯空間相對比較密集, 有室內(窗口位可遠眺大館)同outdoor座位🌿依到bagel同cake既味道都好獨特, menu口味仲會轉tim ga🤨本身衝住個tiramisu bagel而去, 可惜已經轉左menu🙈🥯ʙᴀɢᴇʟ· Cinnamon Roll Bagel $48﹟烘熱後, 一分開中間就見住啲煙出黎🔥個人覺得Bagel口感幾特別, 外層係勁脆身滿佈玉桂粉, 有啲似食薯片感覺🙊而包體食落係有d煙韌既口感, 帶點嚼勁😎幾鍾意入面仲包住左啲核桃😋🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Sea Salt Toffee Dark Chocolate Cheesecake $58﹟Basque cheesecake都可以玩到漸層, 美美der👏😍食落質感幾thick同creamy, 夠順滑, 朱古力味都香濃🤤層次豐富, sea salt同chocolate令甜度取得平衡, 面頭仲有啲脆脆同拖肥醬🥳🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55﹟飲落微微回甘, 帶有少少甜度, 雖然底部有啲粉, 但飲果陣唔會話飲到顆粒感, 幾岩口味既一杯🤤🍵 🥤ᴅʀɪɴ

Cinnamon Roll Bagel

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55
Matcha  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Mocha $50
﹟咖啡方面, 咖啡同朱古力味互取平衡, 奶泡細緻, 飲落口感順滑, 又有心心拉花睇下🥰下次要試佢啲咖啡☕️好似有好幾種豆既選擇😝
Mocha
Cinnamon Roll Bagel