2021-07-17 388 瀏覽
估唔到唔洗等男友放工嘅日子都係喺尖沙咀地區搵食…🥲 今日星期六同男友去staycation , check in前帶佢黎食呢間食,話哂呢間係由我中學時代已經喺度! 餐廳位置相當隱蔽,要穿過一間水電工舖 行幾步樓梯落去直行到盡轉右就見到喇~ 其實餐廳附近環境確實唔係幾好嘅,but so far去過幾次都無見到曱甴同老鼠入到去都有幾台客,一路keep住有人入。今次叫左個蕃茄腸仔麵。成碗麵都舖哂蕃茄,我自己好中意食蕃茄,所以好吸引我。成碗麵都好濃蕃茄味,食到底都唔覺得稀。我嗌左杯凍朱古力,Er …呢杯就麻麻地喇,飲落去第一淡好熱=.= 要擾一陣啲冰先叫好啲… 男友嗌左沙嗲牛肉麵同埋奶油多。佢comment 碗麵正正常常,個奶油多好食喔。

2021-07-10