2019-07-20 35 瀏覽
今日接晒仔女放學返屋企之後,去朋友介紹嘅隱秘西餐廳食飯!位於九龍塘浸會大學裏便嘅一間餐廳,如果唔係朋友介紹都唔知道原來這裏有一間咁正嘅西餐廳!餐廳地方好大,晚餐時段可能比較少人,比較寧靜,可以好好地食飯!因為聽朋友講午餐時段好多人好多學生或者教授的首先來一個炸棒棒雞翼,一疊有五隻都只係$58! 配上我最鍾意嘅明太子沙律將,非常之好味!仲有沙律菜伴低,頭盤已經有驚喜了之後我哋係加$48升級頭盤係溫泉蛋松露忌廉汁炒雜菇!溫泉蛋的熟度剛剛好,蘑菇入晒味!安格斯雙層芝士漢堡,超大份!牛肉多汁有份量,漢堡包都果然不錯!再叫了一份他們特別推出的燒牛復肉,牛味都幾香,不過略為炸得熟了一點!如果生D可能會更正!兩個人埋單都係$500左右!食物配搭特別

兩個人埋單都係$500左右!食物配搭特別