2021-11-28
呢間就真係真正嘅隱世Cafe啦,位置偏僻到唔係住附近嘅人都未必知有呢間cafe😌😌其實都唔算難搵既,由地鐵站行過嚟都只係10分鐘左右,同埋呢度平時都唔係好多人,靜靜地睇下書寫下野都係唔錯既選擇,環境裝修都唔錯,比到你一種relax嘅感覺,但店外就冇咩特別,始終都係喺巷入面….嘢食方面其實選擇唔多,佢冇任何熟食嘅嘢,蛋糕類都只係得幾種,主要都係嘢飲多🧋叫左杯’肉肉葡萄奶緹’🍇,其實佢係巨峰果肉加沙冰奶蓋,底層係新鮮嘅巨峰果肉跟住提子汁之後沙冰再加奶蓋,做出唔同層次,飲落去好有口感👍🏻之後果杯係’麻薯芋泥奶姫’🥛,雖然佢個麻薯唔係好煙韌,但係佢加左奶凍搭救,幾特別,芋泥方面唔算太多,整體都可以一試既👍🏻最後要介紹果個水果撻,佢個撻皮係香蕉燕麥,無糖低脂😍,然後中間嗰啲係酸奶,加埋一齊食嘅時候我覺得甜到啱啱好,本身自己都唔鍾意食太甜,呢個真係啱啱好,女仔食一流,當減咗肥嫁啦😂😂