2023-08-27 25 瀏覽
小編不嬲鍾意搵隱世cafe,有時候星期六日攞住部電腦💻坐成個下晝。呢間真係去完一次好想推薦俾大家,佢哋藏身於村屋內的cafe,以白色作主調及貓貓主題🐱畫作裝飾,讓你在休閒的氣氛下,享用足料的西日美食。Fiona老闆超級nice👌,第一次去都已經覺得好warm🔥! 誠意推薦俾大家!
香濃黑松露野菌薄餅 💰188 9⃣️小編其實係為左呢個pizza而嚟,勁香黑松露味基本上每一塊都鋪滿黑松露醬!Plus勁多芝士好邪惡😈佢哋餅皮都好出色,外香脆餅煙韌好好食🤍
牛油果蟹肉脆餅 💰88 7⃣️
呢個都係其中signature dish🌟香滑牛油果醬加埋鮮甜蟹肉,呢個組合真係大癲,佢哋仲鋪埋三文魚籽係個面,真係超好食攞你命簡直😋-
炭燒西班牙黑毛豬梅頭烤日本甜薯 💰298🔟小編全場最愛❤️本身以為黑毛豬梅頭,會有一陣豬嘅騷味。結果超級香濃黑毛豬,七成熟外焦脆內粉嫩,就連燒汁都係牛骨熬成!大佬搭配一件邪惡芝士啡菇俾埋你🍄-
焦糖蘋果金寶配意大利雪糕887⃣️本身打算走老闆話佢哋呢個甜品好出色,真係名不虛傳🤤,下層香甜蘋果肉🍎上層牛油濃香焦脆脆!大家一定要連埋佢哋意大利雪糕一齊食,冇得輸👍
香濃黑松露野菌薄餅 💰188 9⃣️

牛油果蟹肉脆餅 💰88 7⃣️