2018-03-31 545 瀏覽
其實比起連鎖/大型既餐廳,我自己係會更鐘意呢啲小店😍有時候地理位置雖然唔係最方便,但正正因為咁隱世,先顯出佢咁隱世都值得一去💟呢間又是一間最近大愛✨環境都係好木系好台式,入面用左熊仔便主題好qq!👉🏿✨all day breakfast Hkd 78 💸📌老闆推薦~唔好睇佢好似好普通,我想講佢啲車仔芝士腸係我食過以黎既第一位!佢勁juicy一咬入口啲汁簡直澎湃到傻左!😳小鳥胃既人可以食呢個,每樣都有小小唔怕食唔晒啦!牛角包又夠脆,配滑蛋勁正😆👉🏿✨開心果菠菜雞肉雜菌松子仁 Hkd 75💸📌不誇張!呢個意粉可以稱得上我既top2!呢個配搭好fresh!意粉好creamy!同埋都好有咬口!軟硬岩岩好👍🏿真心食到渣到冇!必試👌🏽雞肉同松子仁仲有菠菜既份量都搭得岩岩好😍食一啖就停唔到口!👉🏿✨朱古力咖啡 熱 hkd 36 💸📌佢既朱古力係自己做,搭埋咖啡唔會苦,反而仲可以去緊啲膩感!👉🏿✨焙茶鮮奶 熱 Hkd 36 💸📌呢個簡直勁過出面啲日本過江龍既焙茶鮮奶,好濃郁又好甘香,正!👉🏿✨伯爵茶厚班cake配雪糕 Hkd 65 💸📌呢個係真伯爵茶!平時食出面個啲都好淡又假,呢個絕對唔會喎!唔好諗住
👉🏿✨all day breakfast Hkd 78 💸

👉🏿✨開心果菠菜雞肉雜菌松子仁 Hkd 75💸

同埋都好有咬口!軟硬岩岩好👍🏿真心食到渣到冇!必試👌🏽
雞肉同松子仁仲有菠菜既份量都搭得岩岩好😍食一啖就停唔到口!

👉🏿✨朱古力咖啡 熱 hkd 36 💸

👉🏿✨焙茶鮮奶 熱 Hkd 36 💸

👉🏿✨伯爵茶厚班cake配雪糕 Hkd 65 💸

📌呢個係真伯爵茶!平時食出面個啲都好淡又假,呢個絕對唔會喎!唔好諗住得一塊份量好小,其實超足料係會食唔晒!
佢地既雪糕都係自己整☺️海鹽夠特別仲要係藍色!

一寫就寫到咁長,真心有時候去到啲高質餐廳好想無私咁分享俾大家!
💟好想大家都食到啲正野!呢間絕對去得過架🤤