2023-07-24
屯門隱世牛火鍋專門店🐮 早幾日去完朋友屋企挽 之後落左樓下熟食亭打邊爐🍲 店員向我地仔細咁介紹牛嘅唔同部位 問我地鍾意食咩好感 再介紹比我地 服務態度好好👍🏽🍀招牌牛什鍋材料好新鮮而且好足 牛腸好肥美好彈牙😍 牛肚爽口彈牙 食左好多件都仲有🤣 牛膀同牛肺係我朋友食嘅 自己興趣吾大 不過正正因為湯底由吾同嘅牛部分熬製而成 所以咩醬汁都吾點 淥牛肉都已經超級入味🥰🍀牛極品牛邊爪可能平時好少有餐廳提供 而佢係位於牛肋骨嘅牛柳黎 口感腍滑 好有嚼勁 食落吾會好油膩🤤 牛頸脊好有嚼勁 牛肉味好濃郁😋 牛白肉爽口彈牙 如果配埋牛頸脊一齊食 口感嘅對比好明顯 而且味道更加濃厚🤩 牛舌好新鮮好彈牙 每碟牛都好好食❤️🍀嘩鬼蝦條餐前小食 油炸鬼釀海蝦滑 聞落已經好香 上枱即刻食夠晒脆口😉 🍀自家製餃子香茜牛肉餃嘅口感較厚實 牛肉味幾濃☺️ 韮菜餃好新鮮 韮菜味夠晒濃 餃子皮厚薄適中🥟
🍀招牌牛什鍋
🍀牛極品