霸氣到誇張嘅龍蝦尾!仲有極Creamy明太子蟹子意粉!-久唔久都睇到新聞,話迪士尼告某某侵犯版權,充滿悉尼老鼠嘅悉尼樂園,會唔會有日都會被睇中。不過都只係悉尼老鼠啫!-🦞龍蝦尾青醬意大利粉 ($208)一上枱已經覺得極霸氣,極厚肉嘅龍蝦尾,拆肉攤係龍蝦殼上,配上濃厚嘅青醬意粉,真係超滿足。🍝明太子蟹肉蟹子意粉 ($178)非常足料嘅明太子、蟹肉同蟹子,每啖都被鮮味包住,非常Creamy,散發濃郁忌廉香。🧀灸燒芝士麵包洋蔥湯 (跟餐送)洋蔥湯鮮甜得驚訝,浸住多士,配上邪惡熱溶芝士,味道豐富得極驚喜。🍦悉尼阿法奇朵 (跟餐送)半溶Oreo雪糕,淋上濃稠抹茶,意想不到嘅配搭,令成餐飯到最尾都極驚喜。🍹而飲品方面,牛奶Oreo沙冰同招牌水果茶都夠哂足料,前者濃厚邪惡,後者清新解渴,值得加錢叫。👍🏻9/10
霸氣到誇張嘅龍蝦尾!仲有極Creamy明太子蟹子意粉!
🦞龍蝦尾青醬意大利粉 ($208)

🍝明太子蟹肉蟹子意粉 ($178)

🧀灸燒芝士麵包洋蔥湯 (跟餐送)

🍦悉尼阿法奇朵 (跟餐送)

👍🏻9/10