2022-04-13
喜歡食手工burger嘅,可以試吓MOO MOO店內採用原生態與前衛嘅現代工業風格,感覺舒適。店內坐位寬敞,坐得舒服,無限聚令嘅時間,更適合啱晒三五好友嚟傾chill 吓。經典之堡 ($60)外層麵包係用牛油烤烘過,上檯時仲係熱辣辣,外軟內脆,餡料油美國車打芝士、新鮮手打美國穀飼牛肉,配以新鮮蔬菜、蕃茄,加上秘製醬汁。牛肉漢堡口感豐富、juicy,咬落去仲保留到牛肉嘅肉汁鮮味,,加上秘製醬汁,同足料餡料,真係味蕾口感大滿足 熱帶之堡 ($67)除咗新鮮手打美國穀飼牛肉,新鮮蔬菜、蕃茄,同車打芝士,仲加上甜甜酸酸嘅厚切菠蘿、煙肉,仲配上千島醬,認真開胃,啱晒喜歡食夏威夷特色食物嘅朋友+$15 細沙律配汽水沙律都用上沙律菜,味道好新鮮,製作認真+$29 芝士肉醬薯條配汽水薯條即叫即炸,再加上芝士肉醬烤焗,入口仲熱辣辣,芝士肉醬份量頗多,非一般貨色,食到停唔到口#朱古力奶昔 (跟餐升級+25)好昔唔係咁易搵到,MOO MOO milkshake 質感柔滑,又唔太甜,藉得一試
經典之堡 ($60)
熱帶之堡 ($67)
+$15 細沙律配汽水
沙律都用上沙律菜,味道好新鮮,製作認真
+$29 芝士肉醬薯條配汽水
#朱古力奶昔 (跟餐升級+25)