2023-03-11 22 瀏覽
今次竟然番我舊居覓食🤭由細到大都住大角咀,區內環境依家已經變左好多啦昨晚番去懷緬一下,俾我地搵到呢間隱蔽既日式餐廳🤗 即時入去試下,兩公婆叫左二人晚餐👍$348/2位用❤️🔅慢煮鴨胸醬油漬🔅南蠻炸雞🔅明太子芝士奄列🔅香蔥牛肉薄燒🔅阿波尾雞一夜干🔅北海道四元豚腩🔅鐵板炒麵慢煮鴨胸醬油漬➡️我覺得個配菜海帶好好食,配埋鴨胸做前菜好正明太子芝士奄列➡️奄列一直係我至愛,今次仲要有明太子濃味得黎奄列面加左蔥,更香更吸引香蔥牛肉薄燒➡️呢個牛肉一食完,即時叫老公快啲食,因為裡面既蔥同蒜配搭得好好,連埋牛肉一齊食,真係好juicy 北海道四元豚腩➡️欣賞豚腩肉質好柔軟,再配埋特制醬汁,其實小朋友都好岩食題外話:檯上仲有樽好似紫菜配辣既調味,都好好味,可以用來配餸食😋😋

🔅慢煮鴨胸醬油漬
🔅南蠻炸雞