2025-06-13 260 瀏覽
🚗早兩日落車嗰陣落大雨☔️我哋走左入荃灣呢個細細商場🏬見到呢間餐廳🍴個感覺真係同佢個餐廳名一樣「轉角。見」📍所以二話不說就入咗去試吓🥳🦪喇沙海鮮蝴蝶粉:香香辣辣嘅喇沙海鮮蝴蝶粉好惹味呀👍啲蝴蝶粉索晒啲汁💯好多青口✅配合埋新鮮嘅蕃茄仔同埋蒜蓉包😋賣相又靚又食呀🥳🥗煙三文魚沙律:估唔到個沙律份量會咁大👍而且啲沙律菜咬落口仲係索索聲好新鮮添😍煙三文魚都有好多片❤️好抵食呀🥳🍔經典漢堡:呢個漢堡包好好食🤤佢個包體好新鮮仲好軟熟✅裏便嗰塊漢堡扒好多汁💯最欣賞係佢入邊有好多我好鍾意食嘅酸青瓜🥒加埋落去就可以平衡返個口感👍🍟Shake Shake 薯條:呢個薯條好盞鬼😆我哋揀咗兩個口味🥳分別係芥末口味同埋甜粟米口味👍我好推介呢個芥末口味😍佢唔係好攻鼻仲好香口添😋Shake下Shake下🔥嗰堆薯條好快就俾我哋K.O.晒👍🍰Homemade Basque Cheese Cake - Oreo : 佢哋呢度啲蛋糕真係超級好食套餐加$20真係超抵食😍Oreo呢個口感一流唔會死甜💯勁推介✅🧋特濃花生奶昔:嚟呢度一定要飲奶昔💯佢呢度嘅奶昔係即叫即做😋花生味真係好香濃❤️一啲都唔漏🥳🧋抹茶奶昔:奶昔同抹下茶分開饮我就飲

🧋抹茶奶昔:奶昔同抹下茶分開饮我就飲得多😆抹茶嘅奶昔我就真係第一次飲💯抹茶同奶昔嘅味道好平均👍勁正🥳