2025-03-26
一直想試呢間餐廳$98威靈頓牛扒今日咁啱嚟開旺角睇Show 就嚟試下 位置好方便 就喺女人街旁邊 方便易搵我哋未夠六點嚟到門口仲未使等位!📌餐湯 蜆肉洋蔥忌廉湯裏面好多蜆肉 🦞忌廉好滑🌊好香濃 勁足料👍🏻📌小食 香辣魷魚一放低我哋已經聞到勁香,份量好多👍🏻咬落好彈牙 微微地辣 好過引😍📌益力多沙冰好smooth 又香 重點唔會死甜,熱辣辣天氣 一流👍🏻📌威靈頓牛扒一早就睇中呢個威靈頓牛柳 CP值勁高🆙我係要五成熟 有肉汁 好香牛油脂味🤟🏻又夠腍又夠嫩 呢個係嚟呢度一定要試$98可以食到威靈頓牛扒 🥩 邊度都搵唔到啦📌白布烏冬配香烤油封鴨脾望落去好似得幾塊好少 食晒原來都好夠飽烏冬好滑,又有少少彈牙 🦷加埋佢個昆布汁 好清新,好有新鮮感✌🏻個鴨髀外脆內嫩 啲肉絕對唔會柴皮🙌🏻咬落去啖啖肉 點埋個胡麻醬勁正📌焦糖燉蛋必推呢個,充滿住蛋香同奶香,焦糖嘅甜度啱啱好,唔會蓋過蛋嘅鮮味,反而令成個味道更加豐富。入口即化,啲蛋黃喺舌尖上慢慢融化,帶嚟一種溫暖而滿足嘅感覺。呢個焦糖燉蛋唔單止係一個甜品,更加係一種享受,真係令人回味無窮,食完之後仲想再食!價錢方面,性價比好高,唔使花太多錢就可以享受
今日咁啱嚟開旺角睇Show 就嚟試下
位置好方便 就喺女人街旁邊 方便易搵
我哋未夠六點嚟到門口仲未使等位!
📌餐湯 蜆肉洋蔥忌廉湯
裏面好多蜆肉 🦞忌廉好滑🌊好香濃 勁足料👍🏻
📌小食 香辣魷魚
一放低我哋已經聞到勁香,份量好多👍🏻
咬落好彈牙 微微地辣 好過引😍
📌益力多沙冰
好smooth 又香 重點唔會死甜,熱辣辣天氣 一流👍🏻
📌威靈頓牛扒
一早就睇中呢個威靈頓牛柳 CP值勁高🆙
我係要五成熟 有肉汁 好香牛油脂味🤟🏻
又夠腍又夠嫩 呢個係嚟呢度一定要試
$98可以食到威靈頓牛扒 🥩 邊度都搵唔到啦
📌白布烏冬配香烤油封鴨脾
望落去好似得幾塊好少 食晒原來都好夠飽
烏冬好滑,又有少少彈牙 🦷
加埋佢個昆布汁 好清新,好有新鮮感✌🏻
個鴨髀外脆內嫩 啲肉絕對唔會柴皮🙌🏻
咬落去啖啖肉 點埋個胡麻醬勁正
📌焦糖燉蛋
價錢方面,性價比好高,唔使花太多錢就可以享受到高質素嘅餐飲體驗。總而言之,呢間餐廳無論係環境、服務定係食物,都令人滿意,絕對值得再次光臨!