2018-09-07 2400 瀏覽
位於東涌的印度菜小店, 位置不算好揾 幸好餐廳有接送服務 (雖然等得比較耐) 只要係東涌都會接你去餐廳,香港少有嘅人情味服務黃咖哩雞 ($85) 椰汁底唔辣 非常濃的椰香味 醬汁比較杰身 雞肉十分嫩,美中不足嘅係雞肉有啲太咸🤔傳統咖哩羊 ($90) 比黃咖哩辣少少 醬汁也較為稀身一點但羊肉有驚喜!非常嫩滑 入口即溶 正!😋牛油烤包($25) 牛油味非常香,超級多嘅牛油 超有滿足感,一客4大件 好抵食!😍芝士烤包 ($32) 每件烤包中都夾有芝士,香軟夠厚身有咬口,但我覺得加上咖哩一齊食就有啲太咸 而且有少少膩 單點食一份就飽了!Mango Lassi ($42) 芒果味香甜加上乳酪的酸味 剛好中和咗咖哩嘅辣味 感覺非常清新,只是飲品定價有點貴 份量都唔算好多 唔太值呢間餐廳在食過嘅印度菜中算是比較正宗,價錢算親民 份量都非常足 (除咗飲品),即叫即做 所以等侯時間偏長💁🏻要注意嘅係 餐廳大部分坐位都係室外,夏天可能會比較熱☀️要去嘅朋友可以係打電話預約位置 時間,同他們講想要有接送服務便OK👌🏻

要注意嘅係 餐廳大部分坐位都係室外,夏天可能會比較熱☀️