2006-06-10 150 瀏覽
奉送的清酒,本來不存厚望係什麼國色天香.入口,味如廣東米酒!洗拿馬邦高利.難得眾食友,照喝不誤.做死士做到底,難得難得.炒烏冬無可能會係手打貨色.入口如吃麵粉.令人費解,不過這是大久保,本來匪夷所思,已經變成理所當然.一眾炸燒物,咖喱薯餅味道怪怪咁,炸餃子應該係全夜之中,最好吃的一味,因為唔係自己包.同老麥最好吃的炸薯條原理一樣.沙爹豆腐,兩者互不相干.沙爹汁味薄弱,豆腐全不入味.燒雞軟骨,無可能整得難食,因為本身係無味的.燒豬肉串,都過得去,當然同南蠻亭等貨色,差得遠矣.吃到此段,小弟要上班,提早畢業完成任務.不知後尾其他食友仲有無其他追加菜式?十二死士,全部沙場老將,難得此夜面對如此"美食",一樣興高彩烈,所有批判之聲,全部當成笑話聽之.非常盡慶,並非用錢能買下.真是此刻無價.大久保等此類垃圾放題,有如街頭騙案如祈福黨,寶藥黨,或者傳銷賣香薰等.野草吹不盡,春風吹又生,生命力之強,令人乍舌.長年累月,仲有大把人落疊.呢幾篇加埋的文字加相片,應該係大久保史上,最詳盡之食評.如果睇完我咁寫都仲鍾個頭埋去的話,阿呢陀佛.除非,你同我地一樣,想睇下點衰.真係睇番之前貴店之笑面,都唔知係咪媒

除非,你同我地一樣,想睇下點衰.真係睇番之前貴店之笑面,都唔知係咪媒?!

131.唔爭在加多個啦.唔該.反正有今生,無來世.