天氣好熱本來去食日本野, 點知要等60張table, 太餓了, 不如去食太興(不過其實都覺得貴)物價高漲, 出去食預左.去到沒有多人, 一入去有位, 叫左乳豬, 同平時人地讚的咕嚕肉, 我鍾意比飲湯, 叫套餐先(不過又係要加錢), 感覺不好加 $38 , 湯+細飯, 貴到好快d野來, 張單又來, 我成日check 單, 因此發現好多食店都錯單, 今個月第2次law,所以沒有什麼信心 點知一睇 !!甘邪, 真係錯!!咕嚕肉+乳豬小菜 ($222???)知後費是攪事, 叫waiter 算數. 改左之後, waitress 來, sorry 都冇, 仲飛張單埋來咩態度!!!後來聽到經理話, 不停打錯人地單攪咩...原來吾係只係我甘不幸講番食物, 依間燒味吾ok , 乳豬吾脆預左, d肉梅梅地, 咕嚕肉一般沒有以前甘脆同熱一勁多油tim!湯都係味精..沒有特別!吾去食好經過!d 侍應只是說笑, 怪吾得甘易有位唉, 埋單前面那人小張單都係錯!搵錢難, 竟然甘吾小心打, 又吾見你打平d???
物價高漲, 出去食預左.

(不過又係要加錢), 感覺不好
加 $38 , 湯+細飯, 貴到

咩態度!!!

咕嚕肉一般沒有以前甘脆同熱一勁多油tim!

湯都係味精..沒有特別!

吾去食好經過!d 侍應只是說笑, 怪吾得甘易有位

2012-06-08