2017-09-19 1855 瀏覽
有時食開個間酒樓去到邊都會想食番個間,好彩稻香周圍都係分店😁👍🏻今次唔再食宵夜時段火鍋😂試下小菜😊😊同屋企人食一人叫一樣,淨係記得依個雞好抵,閒日$38假日$48,全隻上不斬件比手套同膠剪你自己整開成隻雞撕開食🐔雞皮脆到好似炸子雞咁,肉好滑,其實唔算好大隻但都夠一家人食;上湯龍蝦伊麵;細細隻龍蝦,真係無咩肉,但又係因為特價菜就叫左椒鹽鮮魷;想不到鮮魷咁粗咁大條,更吸引係隻鴨?天鵝?總之就係呃like影相蝦醬豬扒;同樣用可愛既鴨仔~第一次食用蝦醬整既豬扒,非常香蝦醬味,豬扒炸起熱辣辣,好脆肉又嫩,好好食啊!菠蘿咕嚕肉;食中菜我地屋企必叫既😁酸酸甜甜既菠蘿解左咕嚕肉既油,開胃送飯之選👋🏻終於黎2個菜!上湯金銀蛋菜;全家人都岩食,咸蛋皮蛋先係重點,菜湯夠健康粉絲菇菌雜菜湯;又係菜湯2個先夠7個人分,粉絲吸哂上湯既味,金菇一定係最快比人搶哂既😄