2022-08-20 205 瀏覽
科學園附近有啲咩好食?選擇唔算話特別多,但係食中菜我就會會揀農!!因為佢嘅小菜真係好有鑊氣,而且賣相好精緻🥰乳鴿bb細細隻,但係肉質好Juice,唔使點任何嘢都好夠味海蜇頭頭盤最特別嘅地方就係佢同出面唔同,冇落到好重味嘅醬汁,食落去爽口彈牙,並且味道鮮甜,鍾意食淡口味嘅人會比較合適辣椒炒福花呢一個係我每次嚟到必定會嗌嘅小菜,因為我非常之鍾意食辣,佢炒到入味之餘啱晒送飯!真係要講一聲食到停唔到口!!辣炒粟米呢個係另一個每次到必嗌嘅小菜,一睇就知我鍾意食香口野,佢呢一個係用白粟米炒,炒出嚟嘅口感都非常好,都係送飯必備!用嘅都係新鮮蒜蓉,唔怕口臭真係可以食埋榴槤奶凍鍾意食重口味嘅榴槤又點少得啊!!除咗賣相吸引之外,佢食落去好重榴槤味,加埋奶凍個感覺真係好滿足

乳鴿bb
細細隻,但係肉質好Juice,唔使點任何嘢都好夠味

海蜇頭頭盤

辣椒炒福花