2019-05-20 538 瀏覽
我記得好多年前呢個商場嘅麵檔枱櫈係擺到出面全部都係,今次已經全部入曬舖頭,即係仲做得住因為趕時間諗住平靚正食個車仔麵,一見到位就坐低點知原來要買完先可以坐低,但係阿姐好好人呀。話幫我落單仲幫我拎埋過嚟於是揀咗米粉蘿蔔酸齋榨菜炒肉絲三送一面好似 $36蚊。應該相當之平 出面求其食個車仔麵兩餸應該都要$40蚊樓上🤔anyways其實係一間小店食車仔麵都冇咩好講,不過值得一提呢間有黑山羊米線,隔離枱的叔叔食得津津有味。講番碗麵先,首先個米粉正常。曾經食過超級鞋的米粉!呢個可以接受 🆗蘿蔔嚟講比較淡,應該唔係用腩汁蚊嘅。酸齋又唔係好酸, 都唔知點解但係我同阿姐講話榨菜肉絲想淨係要榨菜,阿姐居然話:我幫你拎走啲肉絲啦!嚟到嘅時候果然只得三條肉絲,淨係呢份心機呢份誠意都值得比分

2019-05-19