2021-04-24 26 瀏覽
一直以來都有留意依間主題餐廳,咁啱有一次朋友推介過呢間餐廳俾我,咁我就約好足球迷朋友一齊嚟試吓😝餐廳裏面佈置足球場地,地氈用咗綠色模仿草地餐椅紅色做主題,玻璃窗上掛滿阿仙奴球衣好特別,仲有珍藏版卡同襟章🤩真係好吸睛😍😍😍阿仙奴迷必打卡✨⚽️✨Set Dinner有前菜 餐湯 主菜同飲品價錢蒜蓉包仲有可以加$45 upgrade一杯白酒😍真係好低😬白酒帶少少酸之後慢慢散發一種果香味,容易入口👍🏻✨鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸蝴蝶粉平時食西餐多數意粉或者千層麵見到有蝴蝶粉一定要試吓煙肉味同芝士腸配搭味道啱啱好配白汁加咗橄欖油同羅勒味帶出香草 🌿味質料好creamy,蝴蝶粉好似法式雲吞口感,配白汁好夾,推介一定試吓✨👍🏻✨香烤西班牙頂級黑毛豬梅用咗西班牙頂級嘅黑毛豬做扒😬order先過煙燻後表面甘香肉質比較厚實配埋個吼汁醬烤汁好開胃,側邊拌入紫薯蓉口感好軟滑一啲都唔乾身,配菜方面選用羽衣甘藍🥬炒香冇咁硬身帶少許鮮甜,燒番茄中和番油膩,呢碟份量都好多同朋友share啱啱好✨水牛城雞翼我就鍾意食辣必Order水牛城雞翼,先講佢個醬汁有少少酸味食落去慢慢滲出薇娜而去裏面嘅肉質好滑溜慢慢送出雞油,食落去個口感

餐廳裏面佈置足球場地,地氈用咗綠色模仿草地
阿仙奴迷必打卡✨⚽️

白酒帶少少酸之後慢慢散發一種果香味,容易入口👍🏻

✨鮮羅勒香蒜煙肉芝士腸蝴蝶粉
平時食西餐多數意粉或者千層麵見到有蝴蝶粉一定要試吓

✨香烤西班牙頂級黑毛豬梅

✨水牛城雞翼
我就鍾意食辣必Order水牛城雞翼,先講佢個醬汁有少少酸味食落去慢慢滲出薇娜而去裏面嘅肉質好滑溜慢慢送出雞油,食落去個口感好Juice酸酸辣辣好開胃

✨朱古力三重奏心太軟
餐後女士們一定開動第2個胃😝
心太軟即叫即正需時15分鐘野,啱啱嚟到嘅時候問嗰陣好香嘅朱古力味道,外型唔係平時我哋見嘅火山型嘅心太軟😝好似朱古力批,但中間仍然保持朱古力流心,每一啖裏面都有唔同口味嘅朱古力味,喺口腔慢慢散發出來特別濃郁,配埋忌廉汁帶出朱古力甜真係好味,推介必食😍

✨荔枝梳打
我哋就Order杯荔枝梳打,大大粒荔枝肉裏面仲有薄荷葉更加清爽,甜味適中,梳打配埋冰清涼,夏天必飲 😍😗