2021-09-19
二訪阿仙奴球迷必到餐廳❤️❤️食物質素依舊高質😆入到去有至身係球場嘅感覺⚽️今次一樣叫咗兩個dinner set🍽-Dinner set包咗黑醋沙律🥗南瓜湯🎃同蒜蓉包加一杯飲品☕️🔸香草燒法國原隻春雞 $178隻雞一上台 香氣撲鼻而來😍😍燒得好夠氣🔥食落都好好味😋個心啲雞肉都醃得好夠味👍🏼唔洗驚得個外皮有味😎😎隻雞真係好大隻😂😂好多肉 好少骨 雞肉非常嫩滑🥰配菜仲會有啲羽衣甘藍🥬係隻雞下面索哂啲雞汁 所以係超好食🤤旁邊有一球甜甜嘅番薯球🍠同半隻番茄🍅🔹法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯 $168係鮑魚呀~~本身驚香草醬會無乜味🙈點知味道幾有驚喜😆😆食落好夠味好香😋有啲菇吊起個味😙意大利飯濕潤度都剛剛好🥳🥳雞肉都好淋好嫩🤤💕🔺即製疏乎厘班戟(加雪糕) $88+$12個疏乎厘好掂呀😻😻好軟熟食落好綿💕有入口即化嘅感覺😆蛋味好香🤤🤤配埋雪糕食更有滿足感😋😋餐廳新推阿仙奴為主題嘅特色飲品🍹⚽️雲加洛神花加茉莉花茶🍵帶少少酸嘅洛神花茶同好清香嘅茉莉花味🌸飲落有好清新嘅感覺🍃不過個人就覺得甜咗少少🙈🙈-⚽️兵工廠飲品包含咗青檸皮、青檸汁、蜜糖同洛神花🤤呢杯甜度適中👍🏼可能係加咗青檸🍋
🔸香草燒法國原隻春雞 $178
🔹法國野菌鮑魚雞肉香草醬意大利燴飯 $168