2021-11-23 191 瀏覽
主題餐廳裝修非常有心思,由落地玻璃窗上掛滿阿仙奴球員的簽名波衫、綠色的草地、灰色餐檯、紅色餐椅、牆壁上的Poster、兵工廠的紀念品及英超獎杯,真係好似進入左高貝利球場的感覺最特別係連餐廳服務員都穿上足球裝束制服、餐碟印上足球圖案,不單止好睇得仲好食得,食物非常高質美味非常適合同朋友聚會或者情侶一起享受一個足球主題的餐廳如果大家係阿仙奴球迷,就更加不可以錯過食物方面:Set Dinner 包括沙律、餐湯、麵包,主菜及飲品雜菜沙律: 沙律用上一個玻璃樽裝住非常特別,加上酸酸甜甜的黑醋醬汁落新鮮沙律菜,口感豐富,食慾大增南瓜湯 & 蒜蓉包: 味道Creamy 濃郁,清甜有南瓜蓉,蒜茸牛油包外脆內軟,伴湯一起吃,非常合拍波士頓活龍蝦半隻配美國creekstone牛西冷: 西冷叫左五成熟,火喉控制得非常好,肉味濃郁,色澤粉嫩,芝士龍蝦肉質爽口彈牙,再加上香濃美味的黑松露薯蓉及羽衣甘藍做配菜,份量十足又美味香烤澳洲羊架拼德國腸: 羊架叫左五成熟,肉質鮮味嫩滑,脆皮德國腸,再加上香濃美味的黑松露薯蓉及羽衣甘藍做配菜,份量十足又美味Ours Tips : Set Dinner仲可以用六折價錢單點甜品

非常適合同朋友聚會或者情侶一起享受一個足球主題的餐廳

如果大家係阿仙奴球迷,就更加不可以錯過

食物方面:

Set Dinner 包括沙律、餐湯、麵包,主菜及飲品

Ours Tips : Set Dinner仲可以用六折價錢單點甜品,非常抵食
2021-11-21