2020-09-08 92 瀏覽
想嚟呢間打咭cafe好耐同閨蜜👭🏻等咗45mins先有位,3:00pm 拎飛豚肉多士幾好食,有驚喜,塊肉炭燒嘅,影完相都仲熱辣辣,份量唔多,下午茶岩唒,個醬好夾個豚肉toast ,有沙律伴碟,配咗醋,同都幾新鮮甜品叫咗朱古力🍫,睇錯餐牌以為係pancakes ,心想上次食上環嗰3rd space 超好食,呢個甜品一定好正,見到賣相已經有少少🤏失望🙍🏻,咩唔係pancakes 嚟㗎咩,西多士?賣相同味道都一般啦,麻麻地,我下次會叫返pancakes 雪糕溶得太快啦,朱古力味西多士,唔太係我杯茶只怪我眼大睇錯咗啦,叫咗以為係pancakes 仲叫咗個小食㗎,正常薯條🍟,不過不失整體感覺唔錯嘅,食物above average啦,環境幾好,舒適度高,空間感夠,有文青feel,杯咖啡☕️都係好飲嘅,質素高心心拉花
想嚟呢間打咭cafe好耐

同閨蜜👭🏻等咗45mins先有位,3:00pm 拎飛
豚肉多士幾好食,有驚喜

雪糕溶得太快啦,朱古力味西多士,唔太係我杯茶
只怪我眼大睇錯咗啦,叫咗以為係pancakes

仲叫咗個小食㗎,正常薯條🍟,不過不失

心心拉花

45 分鐘 (堂食)