2018-10-28
一班閨密出嚟飯聚,放題當然喺首選,貪佢坐得舒服而且選擇夠多,可以滿足所有人的要求,所以就揀呢間試吓刺身食放題刺身當然是首選啦,有成13款選擇,我點選了其中的挪威三文魚,珍寶大赤蝦,日本油甘魚,吞拿魚,北海道帶子,酒煮榮螺,虎蝦刺身,海鮮非常鮮甜,而且件件厚切,絕對是回本之選壽司,卷物椒鹽左口裙邊是我至愛,肉質非常滑溜,蒜香牛油燒牛肉,呢款好少放題有得食,牛肉油脂分佈平均,入口甘香,而醬燒三文魚腩,牛油果軟殼蟹卷亦做得唔錯我哋仲叫咗極尚花之戀,香蔥鵝肝帶子,估唔到鵝肝配帶子又幾夾喎,同埋象拔蚌,極尚三文魚腩,海膽醬黃金蝦,呢到連深海池魚王,黑松露油甘腩都有,真喺有啲驚喜,雖然少少的松露但上枱已聞到佢嘅清香,池魚同油甘魚肉質紮實鮮甜,值得返單海膽手卷海膽口感綿密,入口甘香,非常鮮甜煮物竟然連御品鮑汁燴花膠都有, 女仕至補,花膠炆得淋滑入味,絕對超值,而清酒煮大蜆,燒有機新鮮菠蘿都做得唔差
刺身
壽司,卷物
海膽手卷
海膽口感綿密,入口甘香,非常鮮甜
煮物