酷熱的天氣🌞 想出外玩都覺得好熱呀最好都係約埋一大班朋友嚟屋企歎住冷氣開Party🎉🥂今次叫咗Feverfood嘅6至8人餐✨️近80幾款野食任選8款。⭐️椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚燒賣外脆內軟,蘸上甜酸醬,真開胃。魷魚🦑好彈牙。⭐️泰式香燒豬頸肉🐷大大份好抵食,Juicy 爽口。⭐️新肉(素) 芝士鮮番茄醬焗野菜千層麵🥬採用素肉取代肉類,入邊又有茄子🍆,營養健康。⭐️香脆炸春卷拼咖喱角炸得脆脆,好滋味喔!大人細路都好鍾意食架😋⭐️客家鹹香鹽焗雞拼海蜇,嫩滑雞肉入味,海蜇帶點嚼勁,好有特色。⭐️香煎雞柳京蔥墨西哥卷餡料豐富,配好香的秘制橙醬,味道更突出。❤️我的最愛❤️:🥗柚子蜜桃煙鴨胸沙律😍沙律菜夠鮮甜,有柚子和蜜桃的水果配搭,清新香甜,再加埋啖啖肉嘅鴨胸,一試難忘💯🦀荔枝蟹肉撻配飛魚籽喜歡撻有少少辣,好開胃,啖啖嘅蟹肉好香滑,鋪埋滿滿既蟹籽,好豐富呀。依間到會的每款食物好高質素💯,準時送到🚛,好貼心的預備餐具🍽,大家都食得好飽呀😋
酷熱的天氣🌞 想出外玩都覺得好熱呀
最好都係約埋一大班朋友嚟屋企歎住冷氣開Party🎉🥂

⭐️椒鹽炸魚肉燒賣拼魷魚鬚
燒賣外脆內軟,蘸上甜酸醬,真開胃。魷魚🦑好彈牙。

⭐️泰式香燒豬頸肉🐷
大大份好抵食,Juicy 爽口。

⭐️新肉(素) 芝士鮮番茄醬焗野菜千層麵🥬
採用素肉取代肉類,入邊又有茄子🍆,營養健康。

⭐️香脆炸春卷拼咖喱角
炸得脆脆,好滋味喔!大人細路都好鍾意食架😋

⭐️香煎雞柳京蔥墨西哥卷
餡料豐富,配好香的秘制橙醬,味道更突出。

❤️我的最愛❤️:

🥗柚子蜜桃煙鴨胸沙律😍