2019-02-23 440 瀏覽
係電話set左open rice有新嘢介紹就會係電話桌面提示,早幾日見到,就cluck 入去睇,原來係藝人楊明同朋友開,見到好多燉湯好吸引,尤其係包魚,花膠都係我至愛😋今日係專登落去食。————————————————————-去到我當然係點我至愛————原隻炆冬菇燉花膠————包魚鏍片燉雞唸住食完呢兩個就夠曬飽😊————————————————————-開鋪時間係十二點,我一點鐘落到去,話賣曬🤔🤔(原隻炇冬菇燉花膠)😰好失望,唯有剩係叫左個包魚螺片燉雞😫————————————————————既然做得人氣推薦,究竟係甘快賣曬定根本無整到,一開鋪就話賣曬,好失望食吳到,比個意見,如果做得人氣推薦,應該整多D,人人想食都話賣曬,只係開鋪一個鐘就無曬??🤔🤔🤔(大199,小99)大小都無曬不過我都即時做左會員,希望第日可以收到會員優惠資訊可以食到啦😀😀———————————————————-口水講完,講反食物質素先😂包魚螺片燉雞——-原隻鮑魚夠彈牙,螺片又夠林,有🐔又有瘦肉又足料,湯又足火路,又甜又好味,真材實料😋😋————————————————————隨左有湯之外,我見仲有飯同甜品賣,
————————————————————-
去到我當然係點我至愛
————原隻炆冬菇燉花膠
————包魚鏍片燉雞
唸住食完呢兩個就夠曬飽😊
————————————————————-
好失望,唯有剩係叫左個包魚螺片燉雞😫
————————————————————
比個意見,如果做得人氣推薦,應該整多D,
人人想食都話賣曬,只係開鋪一個鐘就無曬??🤔🤔🤔
(大199,小99)大小都無曬
———————————————————-
口水講完,講反食物質素先😂
————————————————————
隨左有湯之外,我見仲有飯同甜品賣,價錢都幾抵食😊
————————————————————
不過坐位設計坐得吳係好舒服,枱既設計高低坐得好辛苦,全自助式,食完自己執反好D盆放埋去😀
————————————————————
只係飲左碗湯吳夠飽,所以繼續再search
Open rice搵嘢食😂😂😂😂😂😂
澳洲野生黑邊包燉雞