2008-05-15
咁呢, 今日同個fd 黎預祝生日既 不過, 無得 book位我都明白佢原因啦, 我7pm到 仲有好多位, 食食下 full 哂咁制 1入到去, 我地想調d 坐得埋d 既位. 因為原先係2張table分開..5個人佢好快轉到俾我地, 係向打荷位(kitchen傳菜位)前面. 不過無所謂狂嗌野食, 我讀左1堆 number俾個 waiter聽. 佢覆番我1次叫左d咩不過佢係讀d 野食名囉!! 勁到丫, 我地個個都o 咀...好pro. ah 6個人叫左8碟野, 之後黎多個人 先加多碟飯FOOD:1) 串燒 /6串(雞/牛) -- 普通啦, 唔差2) 唔記得乜海鮮卷 /5件 --好好味呀, 哈哈 配埋汁酸酸地..有d 越南feel不過層皮勁厚... 都好味!!3)軟殼蟹卷, 麻麻地...無乜軟殼蟹味4)鰻魚 pizza, 嗌左個薄批. 普通批好味d囉應該. 不過好脆5)尋找咖哩雞, 哈哈 係thin+普通批, 幾攪笑 咖哩味唔錯, 因著佢個名 我好捧場食左2件6)椒鹽雞翼, 無食到..唔知 7)大蝦茄汁意粉, d pasta 淋得制, d蕃茄味唔係好夠. 不過d 大蝦幾好味既又大隻8)鴨胸炒
6個人叫左8碟野, 之後黎多個人 先加多碟飯
FOOD:
1) 串燒 /6串(雞/牛) -- 普通啦, 唔差
不過層皮勁厚... 都好味!!
3)軟殼蟹卷, 麻麻地...無乜軟殼蟹味
6)椒鹽雞翼, 無食到..唔知
8)鴨胸炒飯, 麻麻地. d飯好杰tata~
9) 海鮮蛋白多多炒飯, 幾好味喎又!! 不過太飽先食唔落 d料好足
SERVICE: 不斷加水, 呢點真係好到不得了!!
收野收得快, 抵讚!! :*)
d 野食上得好快, 勁有效率
但係埋單我地俾 tips 果陣個waiter"""竟然"" 無講多謝囉!!
就咁樣"笑" O咀.................... 激死我, 最普通1樣待應生要做既野都唔識
anyway, 無影響大局~
食得, 好開心. 真係1定會黎. very good呀!! 野食仲可以有改善 =)