2018-12-27
至友專程來旺角請我食平安午餐,一小時午飯感覺超開心!😘👏可能節日關係半自助餐比平日加了小許,都屬正常加幅,重點係食物保持質素就是了。今日我選擇了, 自助沙律 + 飲品 + 甜品 $158👍先來個餐湯暖暖身,薯仔忌廉湯,滑滑的感覺軟綿。大時大節日日都慶祝,所以我喜歡先來一碟沙律菜打打底,新鮮羅馬生菜爽口清甜,加點高纖維的粟米就最好不過,青、紅蘋果沙律夠爽甜,木瓜蕃茄健康有益,日式螺肉啱曬我至友。🤗冷盤都有三款,鮮蝦、白蜆及青口,我只選擇了鮮蝦,就是喜歡爽彈鮮甜多肉,日式麻醬凍豆腐都是我至愛。😋半自助餐就是任食沙律吧 + 甜品 + 飲品,如果加多個主菜 「海蝦意大利寬條麵」價錢就 $198。我們二人叫了一份主食開心分享,意大利寬條麵🍝 質感有點爽又滑,滲透啖啖忌廉汁,香氣味道縈繞回味無窮。😋一杯醒神咖啡為我這個平安日下午打打氣。祝各位聖誕快樂🎄🎅
今日我選擇了, 自助沙律 + 飲品 + 甜品 $158👍
先來個餐湯暖暖身,薯仔忌廉湯,滑滑的感覺軟綿。
一杯醒神咖啡為我這個平安日下午打打氣。
祝各位聖誕快樂🎄🎅