招聘中
$18,000-$22,000
月薪
$16,500-$20,000
月薪
最近發現荃灣開左間串燒店會開到凌晨12點,今日未食晚飯,又睇完夜場好肚餓就黎試下🍢汁燒雞髀菇個醬好味,鹹鹹甜甜好惹味,雞髀菇燒完仲有汁,唔會太乾,很好👍🏻🍢日式燒豆腐外脆內軟,味道較啖,我就撈左小小燒汁雞髀菇個汁黎食,又幾夾😌加埋味道就岩岩好🍢燒雞肝咬落沙沙地的口感,唔會燒到過老,好甘香可口🍢燒鴨舌一客五件,加上孜然粉味道非常好,燒到連骨都可以食到,好有嚼口好惹味,可以再叫多碟送酒🤤🍢燒雞翼尖串燒必點,雞翼尖相當出色,唔會燒到好鞋口🍢豬肉荔枝卷好奇心的驅使,估唔到清甜的荔枝配搭豚肉非常夾,衝擊味蕾,荔枝肉的清新能夠減低豚肉的油膩感,兩者互補👍🍢芝士流心蛋大啡菇流心蛋真係好流心🤣一切落去即刻流晒出嚟,蛋汁同芝士加埋好juicy既菇,一絕!🍚火山丼火山丼主要有肉碎,蔥,雞蛋黃同辣粉,食得辣的可以嘗試,飯的份量好足夠,一定飽。🍜日式叉燒手打烏冬叉燒燒到好焦香,肥既部份都幾多,咬落好香既油脂,但又唔會好肥膩,湯底小小辣唔會搶過叉燒既味,烏冬好彈牙又有咬口🥗蟹籽沙律非常解膩,食完串燒比較油膩或者重味,食返啖沙律清爽下🤣又可以再食過🍹薑檸樂食串燒要飲可樂爽下,呢到好貼心,有得揀黑可樂☺️岩晒我又想飲

🍢汁燒雞髀菇

🍢日式燒豆腐

🍢燒雞肝
咬落沙沙地的口感,唔會燒到過老,好甘香可口

🍢燒鴨舌

🍢燒雞翼尖
串燒必點,雞翼尖相當出色,唔會燒到好鞋口

🍢豬肉荔枝卷

🍢芝士流心蛋大啡菇

🍚火山丼

🍜日式叉燒手打烏冬

🥗蟹籽沙律

🍹薑檸樂
食串燒要飲可樂爽下,呢到好貼心,有得揀黑可樂☺️岩晒我又想飲又怕肥既人,而且薑味都幾出,比起檸樂多一個層次

整體黎講CP值勁高,兩個主食,6-7樣串燒小食仲有埋野飲都係$300左右,真心抵食☺️
2024-01-25
$150 (宵夜)
  • 芝士流心蛋大啡菇