2022-05-02 110 瀏覽
呢間係小編每次去長洲必去嘅Cafe💓覺得啲嘢食平得來又幾好食✨每次消費店員會比印花卡大家大約食兩次左右已經可以免費換領布甸燒😆咖啡廳以日系作為風格,可能因為人多左,小編覺得影得冇咁靚,不過未食過嘅朋友仔絕對值得一試👍🏻🍱咖哩香煎雞肉便當$60隨餐會附上沙律一份,咖哩味辣辣地好惹味😍足料到d薯仔就黎滿出黎😂咖哩味道唔會話好鹹🤔偏自然既味道🥐牛角包套餐$44影咗一陣相都仲好脆🥰有油酥香,材料好足料好新鮮!我哋就揀咗蘑菇同鹹牛肉兩種配料🍍自家製糖漬菠蘿梳打$39覺得哩杯嚟到必叫🤤好清新甜度適中,大家可以篤下底下嘅糖漿同埋篤菠蘿嚟調節甜度,加咗檸檬好清新,仲會附贈多半杯梳打水俾你飲完加落去續飲😆🍮布甸燒$42由於小編使用左積分咭,能夠免費換領布甸燒 🥰賣相好靚打卡一流👍🏻味道都唔錯好濃郁

🍱咖哩香煎雞肉便當$60

🥐牛角包套餐$44

🍍自家製糖漬菠蘿梳打$39

🍮布甸燒$42
由於小編使用左積分咭,能夠免費換領布甸燒
🥰賣相好靚打卡一流👍🏻味道都唔錯好濃郁