牛角包套餐Price:$56📌等左咁耐唔嗌返夠皮點得🥵餡料方面揀左蘑菇、吞拿魚、另外加左$12要煙三文魚🤩配料逼爆個牛角包,用手食既話實好爽塞滿哂成個嘴🤤牛角包好鬆軟,蘑菇同吞拿魚多到滿瀉出黎🥳軟綿綿既吞拿魚當中包裹住一粒粒既蘑菇片,食到底仲有煙薰味既三文魚,夾埋一齊食相當有口感😋飛碟套餐Price:$38📌配料有成8款咁多,可以揀2款。今次揀咗芝士蘑菇同吞拿魚😉飛碟嘅外皮焗得好脆,好香麵包味☺️加埋啲配料食好外脆內軟👍🏻芝士磨菇同吞拿魚好綿滑,吞拿魚味比較突出,唔係好食到芝士蘑菇味🤨蜜桃梳打(跟餐)Price:$18📌天氣咁熱,飲返杯梳打真係好正😍梳打最底下有一塊蜜桃🍑似係用蜜桃去做甜味,飲落唔會死甜,感覺好健康😂個杯裝唔哂啲梳打水,仲會額外另上,都幾均真🤣熱情果紅茶(跟餐)Price:$3📌等左咁耐一飲真係透心涼🤣熱情果既甜味同紅茶既澀味都啱啱好😚唔會好似飲糖水咁😂不過融冰之後茶澀味會出眾d,所以把握時間啦😉
牛角包套餐
Price:$56

飛碟套餐
Price:$38

蜜桃梳打(跟餐)
Price:$18

熱情果紅茶(跟餐)
Price:$3