Southern American Dishes🍴 Specialised💫..好耐冇返黎長沙灣,知道開左一間新餐廳主打南美菜🍽,平日好少食而且區內罕有。裝修型格周圍都掛住特別既霓虹燈字句❤️,播住輕快又激烈既音樂🎵🎶,成個氣氛感覺唔錯呢!🔸精選餐湯 (粟米湯🌽) $68粟米蓉香甜味道濃郁,餐前打開味蕾吧。🔸即刨新鮮松露手工披薩 $168(Seasonal) truffle mornay sauce, mozzarella, parmesan, wild mushroom, fresh black truffle🍕批底軟熟餡料豐富,滿滿芝士味道惹味。🔸烤伊比利亞豬肉串燒配羅望子汁 $228有特色既南美菜,一串垂掛🍢 好打卡able, 粒粒 iberico 配著燒菠蘿 & 特色sauce 吃可解膩喔。🔸南美特色甜品 (粟米芝士蛋糕) $68將粟米🌽 融入蛋糕平日較少見,🍰特別之餘,粟米蓉增加口感,亦減低甜度,食落更健康。🔸特大日本雪糕新地 $98滿滿一大杯新地🍨 藍莓sorbet & 牛乳,餐後來一點甜喔!Handshake Iced Tea 手搖水果茶🔸熱情果 Passion Fruit

🔸精選餐湯 (粟米湯🌽) $68
粟米蓉香甜味道濃郁,餐前打開味蕾吧。

🔸即刨新鮮松露手工披薩 $168

🍕批底軟熟餡料豐富,滿滿芝士味道惹味。

🔸烤伊比利亞豬肉串燒配羅望子汁 $228

🔸南美特色甜品 (粟米芝士蛋糕) $68