2020-08-19
享樂長期都人氣爆登其實除佐有人氣貝果之外聽講麵包方面都好出色😍今次搶唔到貝果🥯就試下啲包包有幾厲害😛.墨西哥奶酥包 $12😋👍🏻:👅👅👅👅👅💛/5分薯蛋🥔強推~咁我就唯有試一次😛望落好似平平無奇圓轆轆既一個包子~但一meet開勁鬆軟😍呈奶黃色~奶黃包既質感,但咬落係超香鮮奶味🤤真係好驚喜!!.明太子米卷 $12😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分見到有pat明太子醬吸引佐我要試😍一切開滿滿都係明太子~~原來明太子醬係自家製特調,味道唔會太鹹開胃,配搭米卷食落口感更加soft🤤.台灣紫薯麻糬包 $13😋👍🏻:👅👅👅👅/5分一切開兩邊呆佐😳😳超級澎湃~見到麻糬bb要湧出黎🤤癡住條脷仔😛不過meet完一半原來得半邊有麻糬仔,啖啖都食到紫薯蓉之餘仲好鬆軟😍抵呀依個要嗌!.特濃抹茶焦糖三角 $18 😋👍🏻:👅👅.8/5分口感幾特別~個邊硬硬地但個包身keep到鬆軟🙈因為有焦糖係面所以包身有啲濕潤 食落甜甜地咁 不過反而就無乜抹茶味 感覺抹茶製品都差少少😔.小山園抹茶冰心麵包 $22😋👍🏻:👅👅👅.2/5分依個包依排勁hit,之前睇相果陣已經覺得好吸引😍同埋係街食,所以影唔到相😞一meet開個包就不停bit
其實除佐有人氣貝果之外
特濃抹茶焦糖三角 $18
😋👍🏻:👅👅.8/5分
小山園抹茶冰心麵包 $22
😋👍🏻:👅👅👅.2/5分
依個包依排勁hit,之前睇相果陣已經覺得好吸引😍同埋係街食,所以影唔到相😞一meet開個包就不停bit餡出黎,勁流心勁誇張!!未食隻手已經污衊晒haha 多到食果陣係要啜😂 食落煙煙unun唔會話好乾,感覺有啲似泡芙,如果即時食應該會更加正~
同場加映,餐包仔好好食&蛋糕仔都好鬆軟~~回彈力好強🤭蛋糕仔好香牛油同蜂蜜味🤤
總結,次次去買都花多眼亂🙈大推大家去試cp值勁高,又唔貴就可以食到高質又特別既包包~每一件都好足料超飽飽😍除佐貝果🥯強推大家都要比啲機會包包🙆🏼♀️會有驚喜~(雖然我既心依然係愛貝果多啲🤭)